Në këtë moment, Fjalor Grek - Anglisht ka një numër prej 15,928 fjalët në grek si 16,266 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 353,739 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 1,875 sot.
Tags: Fjalor Grek - Anglisht, Grek, Anglisht, fjalor, përkthime, në internet fjalor Grek, shërbimin e përkthimit Grek - Anglisht, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga englishgreekdictionary.net
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0138 / 0.0088 (19)
Mbrapsht në krye