Fjalor Anglisht - Grek:

praise

Përkufizimi:
+6 rate 1. G O D (v) to honour, worship and express admiration for (a god) In church services hymns are sung to praise God.
+2 rate 2. commendation, glorification, laudation; compliments, expressions of admiration, accolades
rate 3. anagram persia
rate 4. anagram aspire
rate 5. express admiration, commend, extol, compliment, laud
.
 
Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme grek dhe përkthimet për "praise":
Anglisht Grek
Pra, kjo është se si ju thonë "praise" në grek.
 
Konjugimi:
.
 
Shprehjet që përmbajnë "praise":
Anglisht Grek
.
Deri tani, 633,277 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 3,357.
Tags: praise, εγκ, εγκώμιο, εξαίρω, έπαινος, επαινός, επαινώ, Anglisht - Grek Fjalor
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga englishgreekdictionary.net
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0940 / 0.0831 (34)
Mbrapsht në krye