Во овој момент, на Македонски - Грчки Речник има голем број на 15,226 зборови во македонски како 16,860 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го633,276 / изрази , меѓу 3,357 денес.
Тагови: Македонски - Грчки речник,Македонски, Грчки , речник, преводи, онлајн речникМакедонски, Македонски -Грчки преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на englishgreekdictionary.net
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0144 / 0.0087 (19)
Вратете се на почетокот