Во овој момент, на Грчки - Македонски Речник има голем број на 15,928 зборови во грчки како 16,266 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го353,739 / изрази , меѓу 1,875 денес.
Тагови: Грчки - Македонски речник,Грчки, Македонски , речник, преводи, онлајн речникГрчки, Грчки -Македонски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на englishgreekdictionary.net
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0188 / 0.0141 (19)
Вратете се на почетокот